Goochelen met Google : efficiënt leren zoeken met de grootste internetzoekmachine - De Grooff, Dirk, 1954- (Leuven : Davidsfonds, 2005)
Inhoudsopgave 1 Googlen om te vinden 1.1 Surface web versus deep web 1.2 De naald in de hooiberg 1.3 Soorten zoekinstrumenten 1.4 Google: een jonge goliath onder de zoekrobots 2 De basisprincipes van efficiënt zoeken 2.1 Van vraag tot zoekterm 2.2 Het gebruik van de juiste zoektermen 2.3 Het gebruik van meerdere trefwoorden 2.4 Het gebruik van natuurlijke taal 3 Google's grote goocheldoos 3.1 Een blik op de homepage, het deksel van pandora 3.2 Zoeken naar informatie in webpagina's 3.3 Zoeken naar afbeeldingen 3.4 Zoeken naar en in nieuwsgroepen 3.5 Zoeken naar nieuws 3.6 Zoeken naar producten 3.7 Google Services 3.8 Google Tools 4 Google's blinde vlekken 4.1 Het 'diepe' web 4.2 Stap voor stap 4.3 Alternatieve zoekinstrumenten 5 De grote Goocheltest 5.1 De vragen 5.2 Oplossingen 6 Interessante en/of leuke Googlelinks
Keywords: Google (zoekmachine internet).; Google; Online zoektechnieken; Zoekmachines (Internet).