Bedrijfsmanagement : de essentie - Houthoofd, Noël, ....- (Gent : Academia press, 2005)
Deze publicatie is gestructureerd rond de diverse stappen in het managementproces. Achtereenvolgens komen aan bod: strategie, structuur, leiding en controle van het bedrijf. De 'essentie' betekent niet dat de materie oppervlakkig behandeld wordt. De auteur is er integendeel van overtuigd dat zelfs in geval van bondigheid er toch ruimte moet blijven voor diepgang en nuancering.
Keywords: Social Sciences and Humanities. Management studies, Business Administration, Organizational Science -- Business Administration