Handboek orthopedagogische hulpverlening. 2 : nieuwe ontwikkelingen in het zorgveld - Grietens, Hans, 1965-; Vanderfaeillie, Johan, ....-; Hellinckx, Walter, 1945- (Leuven : Acco, 2005)
Inhoudsopgave (verkort): 1 Kind & Gezin, kinderen en gezinnen ... een preventieve aanpak 2 Centra voor Leerlingenbegeleiding3 De bijzondere jeugdbijstand: organisatie en actuele knelpunten 4 Jeugdhulpverlening in de gezondheidszorg 5 Zorg en ondersteuning op maat voor kinderen en jongeren met een handicap 6 Het buitengewoon onderwijs op nieuwe wegen 7 De school voor allen 8 Interculturele perspectieven op de jeugdhulpverlening 9 Integrale jeugdhulpverlening: scharniermoment in de jeugdzorg?
Keywords: Jeugdzorg; Orthopedagogiek -- Handboeken en inleidingen