Recht van antwoord - Brewaeys, Eric, ....- (Brussel : Story-Scientia, 2005)
Eric Brewaeys, rechter bij de Raad van State en VUBdocent, heeft een uiterst praktische handleiding geschreven over het fenomeen. De auteur is bovendien voorzitter van de ons welbekende Raad voor de Journalistiek, en in zijn boek trekt hij dan ook interessante parallellen met de journalistieke deontologie.
Keywords: Informatievrijheid; Recht op antwoord