Kunst en co - Ducheyne, Frederika, 1964-; De Deygere, Renaat, ....-; Ducheyne, Frederika, 1964-; Knockaert, Yves, 1954- (Kapellen : Pelckmans, 2004)
Inhoud: 1. Wat is kunst? 2. Bouwstenen schilderkunst 3. Bouwstenen beeldhouwkunst 4. Bouwstenen architectuur 5. Bouwtenen muziek 6. Bouwstenen film 7. Kijk- en luisterwijzers 8. Naakt 9. Prehistorie 10. Natuurgetrouw 11. Al-Andalus 12. Renaissance en Barok 13. Michelangelo 14. Romantiek 15. Beethoven 16. Opera 17. Bouwen in de 19e eeuw 18. Licht en kleur 19. Klassieke of moderne bouwkunst? 20. expressionisme en Fauvisme 21. Postmodernisme 22. Design 23. Alfred Hitchcock 24. Pop 25. New York School 26. High Tech 27. Eros en Thanatos 28. Oorlog en geweld 29. Hemels 30. Kunst en wetenschap 31. de werkelijkheid voorbij 32. Tussen kunst en kitsch 33. Het verhaal in de film 34. Kunst als pamflet! 35. Wereldkunst en wereldmuziek 36. Echt is anders 37. Symbool en betekenis 38. Strips gestript Kernbegrippen Index op persoonsnamen Tijdlijn
Keywords: Esthetica -- Secundair onderwijs; Kunstfilosofie; Kunstgeschiedenis