Interculturele communicatie - Schroevers, Sander, 1963- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2006)
Hoe gaat u als communicatiemedewerker om met cultuurverschillen? Dit memo poogt op deze vraag antwoord te geven. Het boek biedt vele bruikbare tips voor het omgaan met andere culturen. Zowel de diversiteit in eigen land als de Europese culturen komen uitgebreid aan bod. Een handzaam boek met heldere informatie: van Europees corresponderen & telefoneren, relatiegeschenken, internationale e-commerce tot etnomarketing.
Inhoudsopgave : Inleiding 1. Interculturele communicatie 2. Toegepaste interculturele communicatie 3. Cultuurgebonden communicatie 4. Naslag
Keywords: Interculturele communicatie