Mijn kind is onhandig : omgaan met visuomotorische problemen - Peerlings, Wendy, ....- (Tielt : Lannoo, 2004)
Waarom maken sommige kinderen niets dan hanenpoten of hebben ze problemen met puzzelen en tekenen? En waarom kunnen ze nooit eens netjes eten met een mes en een vork? Gedrag dat vroeger 'onhandig' werd genoemd, wijst vaak op een dieperliggende, meer ernstige oorzaak: het zijn in vele gevallen deze kinderen die ook leerproblemen hebben. In Mijn kind is onhandig gaat Wendy Peerlings in op de vraag hoe ouders en begeleiders kinderen kunnen helpen dit soort van visuomotorische problemen te lijf te gaan. Met een uitgebreid praktisch deel vol spelletjes, oefenmateriaal, tips en werkbladen, dat ouders helpt de vaardigheden van hun kinderen beter te ontwikkelen.
Keywords: Motoriek -- Kinderen; Onderwijs en opvoeding