Outplacement na het generatiepact - Ruelens, Frank, ....- (Mechelen : Kluwer, 2006)
Basisbeginselen van outplacement of uitwervingsbegeleiding na ontslag.
Redactioneel afgesloten op 15 oktober 2006
Keywords: Arbeidseconomie; Arbeidsomstandigheden -- Wetgeving; Outplacement -- Wetgeving; Outplacement