Succesvol rapporteren - Dogan, Aynur, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2006)
Rapporten vormen nog steeds een belangrijk communicatiemiddel in het bedrijfsleven. Mits ze ook worden gelezen natuurlijk. Pas dan is een rapport succesvol. Dit boekje helpt de kans te vergroten dat een rapport succesvol wordt. Het bevat informatie over een logische structuur, een rode draad in het verhaal, maar ook over een professionele afwerking en lay-out. Op de kern (probleemstelling, conclusies) wordt wat dieper ingegaan, waarna tips volgen over zinsopbouw en woordgebruik. Bijzonder is dat ook aan de juiste verhouding tussen tekst en beeld aandacht wordt geschonken. De informatie is to the point, toegankelijk en behoorlijk compleet. Speciaal voor degene die zelf geen rapporten schrijft, maar die van anderen redigeert, zijn de checklists achterin een handig hulpmiddel.
Keywords: Schrijven; Rapporteren