Jongeren in Vlaanderen : gemeten en geteld : 12-tot 18-jarigen over hun leefwereld en toekomst - De Witte, Hans, ....-; Hooge, Jeannine, ....-; Walgrave, Lode, ....- (Leuven : Universitaire Pers Leuven, 2000)
1. Inleiding 2. Identiteit en psychisch welbevinden 3. Het gezin 4. De school 5. Vrienden en vrije tijd 6. Werk in zicht: houding t.a.v. arbeid en toekomstperspectief op de arbeidsmarkt 7. De maatschappij: kennis, houdingen en politieke voorkeuren 8. Delinquentie 9. Religie 10. Een blik over de domeinen heen tot besluit Bijlagen Bibliografie
Includes bibliographical references (p. 349-358).
Keywords: Differentiële opvoeding; Geestelijke gezondheidszorg -- Jeugd; Geloofsleven -- Jeugd; Gezin; Jeugd en arbeid; Jeugd en maatschappij; Jeugd -- Vlaanderen; Jeugdcriminaliteit; Sociale agogiek -- Jeugdwerk- en beleid; Teenagers -- Attitudes -- Belgium -- Flanders; Teenagers -- Education -- Belgium -- Flanders; Teenagers -- Family relationships -- Belgium -- Flanders; Teenagers -- Social conditions -- Belgium -- Flanders; Vakantie -- Jeugd; Vrijetijdsbesteding -- Jeugd