Europees telefoneren - Schroevers, Sander, 1963- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2007)
Als je regelmatig naar het buitenland belt, is het handig om dit boek als naslaghulp op je bureau te hebben. Het bevat onder meer vertaalde dialogen voor niet-moedertaalsprekers in de talen Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. - per taal 125 gangbare telefoonzinnen - telefoonalfabet per land - voorbeeldteksten voor voicemail - interculturele verschillen uitgelegd - feestdagen per land.
Keywords: Telefoneren