SQL : de basis - Segers, Stan, ....- (Amsterdam : Pearson education Benelux, 2006)
1 INTRODUCTIE EN INSTALLATIE 2 BASISCONCEPTEN 3 STRUCTUUR VAN SQL 4 DATA OPHALEN EN PRESENTEREN 5 DATA CONVERTEREN EN ANDERS PRESENTEREN 6 INFORMATIE UIT TABELLEN COMBINEREN 7 DATA BEWERKEN MET FUNCTIES 8 VERANDERINGEN AANBRENGEN OP DATA 9 WEERGAVEN EN TABELLEN 10 TABELLEN EN TABELOPTIES 11 PROGRAMMEREN IN DE DATABASE 12 DE DATABASE EN DE OMGEVING 13 INTRODUCTIE TOT INDEXEN