Mijn geest, van vlees en bloed : neurobiologische verkenningen naar menselijk gedrag - Crevits, Luc, ....- (Gent : Academia Press, 2007)
De werking van onze hersenen boeit de moderne wetenschap. Dr. Luc Crevits licht op een systematische en heldere wijze een tipje van de sluier op en baseert zich hiervoor op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Een magistrale synthese.