Psychoanalyse en/van het systeem : bij jongeren en hun gezin - Kinet, Mark, 1958- (Antwerpen- Apeldoorn: : Garant, 2008)
Mark Kinet: Ik weet niet hoe, ik weet niet waarom we op elkaars systeem werken Leen Van Compernolle: Mijn gezin, dat ik zal gehad hebben Geert Everaert: Nothing Compares 2U. Integratie van gezinsbegeleiding tijdens het dynamisch proces van individuatie/separatie Rudy Vandenborre: Het verschil maken. Klinische psychotherapie met adolescenten Bruno Hillewaere: Bouwstenen voor een integratieve therapie voor gezinnen met adolescenten Jan De Vos: Een winterjas moet een paar maten te groot zijn. Over intermediaire ruimte in de systeemtherapie Glenn Larner: Over het weten niet te weten. Naar een gemeenschappelijke grond in psychoanalyse en familietherapie Hubert Stiers en Nicole Vliegen: Psychoanalyse en systeemdenken. Op zoek naar de (on)mogelijke integratie.
Keywords: Gezin -- Systeemtherapie; Psychoanalyse -- Klinische beschouwingen; Psychoanalyse -- Psychoanalytische beweging; Psychotherapie -- Adolescenten