Klassevol filosoferen : handboek voor leerkrachten - Poppelmonde, Willy, 1956-; Wyffels, Danny, ....- (Mechelen : Plantyn, 2008)
Om in staat te zijn om te filosoferen met kinderen en/of jongeren, of om het vak filosofie te kunnen geven, moet de leerkracht over de nodige voorkennis beschikken. Dit boek wil daar een hulpmiddel bij zijn. Het richt zich tot de (toekomstige) leerkrachten en leert hen de vaardigheden voor het filosoferen aan.
Keywords: Decroos, Johan; Niet-confessionele zedenleer -- Basisonderwijs; Niet-confessionele zedenleer -- Secundair onderwijs