Probleemgeoriënteerd denken in de geriatrie : een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek - Olde Rikkert, Marcel G. M., ....-; Flamaing, J., ....-; Petrovic, Mirko, 1959- (Utrecht : De Tijdstroom, 2008)
1 De geriatrische patiënt / Willibrord Hoefnagels en Marcel Olde Rikkert 2 De delirante patiënt / Marcel Olde Rikkert, Elke Detroyer en Koen Milisen 3 De gevallen patiënt / Yvonne Schoon, Jacques Neyens en Steven Boonen 4 De verwaarloosde oudere / Marcel Olde Rikkert en Willibrord Hoefnagels 5 De patient met gewichtsverlies / Evelien Pijpers, Lisette de Groot en Jos Schols 6 De patiënt met functieverlies / Gertie GoluÂke-Willemse en Huub Maas 7 De vermoeide patiënt met chronisch hartfalen / Lia Middeljans-Tijssen en Mark van der Wel 8 De patiënt met bloedarmoede / Etienne Joosten 9 De patiënt met plasproblemen / Anja Velghe en Jean Pierre Bayens 10 De tandeloze patiënt / Cees de Baat en Marcel Olde Rikkert 11 De duizelige patiënt / Willibrord Hoefnagels en Marcel Olde Rikkert 12 De patiënt met een wegraking / Nathalie van der Velde en Tischa J.M. van der Cammen 13 De patiënt met vermindering van spierkracht / Ivan Bautmans en Tony Mets 14 De vergeetachtige patiënt / Marcel Olde Rikkert
Roy Kessels, Raymond Koopmans en Myrra Vernooij-Dassen 15 De agressieve of geagiteerde patiënt met dementie / Frans Verhey en Marjolein de Vugt 16 De patiënt met gedragsverandering / Joost Sanders, Dora van Zonneveld en Yolande Pijnenburg 17 De problematische familie / Luc Van de Ven 18 De sombere patiënt / Filip Bouckaert 19 De angstige patiënt / Martin Smalbrugge en Aartjan Beekman 20 De 'moeilijke' somatiserende patiënt / Carolien Benraad, Peter Hilderink en Dorine van Driel 21 De patiënt met bijwerkingen door medicatie / Mirko Petrovic en Annemie Somers 22 De patiënt met te veel medicatie / Paul Jansen en Rob van Marum 23 De patiënt met beperkte therapietrouw / Jacobus R.B.J. Brouwers en Cornelis van der Hooft 24 De patiënt met chronische pijn / Nele Van Den Noortgate, Sandra Zwakhalen en Eddy Dejaeger 25 De oudere patiënt in de palliatieve fase / Stans Verhagen, Jeroen Fokke en Kris Vissers 26 De oudere patiënt met behandeldilemma's / Cees Hertogh en Jenny van der Steen 27 De wilsonbekwame
Patiënt / Astrid Vellinga, Jos van Campen en Joris Vandenberghe
Keywords: Geriatrie