Van Dale groot woordenboek Nederlands-Engels / Engels-Nederlands. (Utrecht : Van Dale Lexicografie, 2008)
Als professional kies je bijna vanzelfsprekend voor de complete set Engels van de volledig herziene 4e editie van het Van Dale Groot woordenboek. Daarmee heb je beide taalrichtingen compleet: twee delen Nederlands-Engels en twee delen Engels-Nederlands. In de toegankelijk vormgegeven uitgaven vind je completer én informatiever dan ooit de juiste weg. Ook als er verschil moet zijn tussen Amerikaans-Engels en Brits-Engels, of bijvoorbeeld 'vaktaal', 'schrijftaal of zelfs 'kindertaal'. Naast woorden en betekenissen vind je de meest gebruikte Nederlandse spreekwoorden, plus een schat aan taaltips en heldere grammaticale overzichten. De set bestaat uit vier delen en is te verkrijgen in een luxe cassette.
Keywords: Engels -- Woordenboeken