Econoshock : hoe zes economische schokken uw leven fundamenteel zullen veranderen - Noels, Geert, 1967- (Antwerpen : Houtekiet, 2008)
INLEIDING economische schokken en bubbels DEEL I: ZES SCHOKKEN 1. Demografie 2. Het zwaartepunt verschuift naar het Oosten 3. Informatie- en communicatietechnologie 4. Het einde van de fossiele brandstoffen 5. Het nieuwe kpitalisme 6. De groene economie DEEL II: DE GEVOLGEN 1. Naar een nieuwe economische orde 2. De wereld, de VS en Europa 3. De zevende infrastructuurgolf 4. Beleggers en de nieuwe economische orde
Keywords: Economie -- Filosofie; Economie; Internationale economie