Gids bij marktonderzoek : op weg naar betere beleidsbeslissingen. - Mertens, Sarah, ....-; Van Campenhout, Rudi, ....- (Antwerpen : Garant, 2008)
1. Help, hoe analyseer ik mijn data? 2. Help, welke vragen moet ik stellen? 3. Help, hoe groot moet mijn steekproef zijn? 4. Help, wat is het verschil tussen kwantitatief en kwalitatief onderzoek 5. Help, hoe kies ik een marktonderzoeksbureau? 6. Schoenen, witloof en zonnepanelen. Wat is hun probleem? Drie gevalstudies 7. Schoenen, witloof en zonnepanelen. Wat zijn de resultaten van hun marktonderzoek? 8. Help! Ik heb te veel vragen. De vragenlijst 9. Help, hoe stel ik de resultaten van mijn marktonderzoek voor? 10. Schoenen, witloof en zonnepanelen. Hoe verging het Nahka, Witloof Michiels en Energia na het marktonderzoek?
Bevat trefwoordenlijst
Keywords: Marktonderzoek