Grondslagen van inkoopmanagement - Van Weele, Arjan J., 1954- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2007)
I. KERNBEGRIPPEN 1. Inkoop als schakel in de voortbrengingsketen 2. Inkoopprocessen: structuur en besluitvorming 3. Het inkoopmanagementproces 4. Facility management en inkoop van diensten 5. Public procurement 6. Marktvormen en inkoopmarktonderzoek II. BOUWSTENEN VAN INKOOPMANAGEMENT 7. Uitbesteding en risicomanagement 8. Inkoopbeleid en ondernemingsstrategie 9. Ontwikkelen van inkoop- en sourcingsstrategieën 10. Inkoop, ontwikkeling en kwaliteitszorg 11. Inkoop, logistiek en supply chain management 12. Structuur en organisatie van de inkoop 13. Prestatiemeting in inkoop
Keywords: Acquisition; Inkoop -- Management; Inkoop