S(o)ap : spanningsvelden in de sociaal-artistieke praktijk - Kerremans, Jana, ....- (Brussel : Démos, 2009)
Dit boek brengt praktijkverhalen door deskundigen: deelnemers, kunstenaars en coördinatoren. Tussendoor schrijven denkers, onderzoekers en critici over de spanningsvelden die ze ontdekken. Ze belichten het verleden, heden en de toekomst van het sociaal-artistiek werk in Vlaanderen. S(o)ap brengt geen "hoera-verhalen", wel de eerlijke en trefzekere dromen van een groeiende sociaal-artistieke sector in Vlaanderen.
Keywords: Sociaal-cultureel werk