Sociaal en fiscaal statuut van de sportbeoefenaar - Kerremans, Johan, ....-; Ameye, Bart, ....- (Mechelen : Kluwer, 2009)
I. STATUUT EN SOCIAAL RECHT VAN DE SPORTBEOEFENAARS 1. Sportbeoefenaars in Europees perspectief 2. Sportbeoefenaars in Belgisch perspectief 3. Arbeidsrecht 4. Sociale zekerheid II. DIRECTE BELASTINGEN 1. Het belastingstelsel van de sportbeoefenaar-rijksinwoner 2. Het belastingstelsel van de sportbeoefenaar-niet-inwoner 3. Belastingverdragen - internationale aspecten 4. Vennootschappen in het sportcircuit 5. De sportvereniging: juridische en fiscale aspecten 6. Sponsoring en subsidies
Keywords: Sportbeoefenaars -- Fiscaal recht; Sportbeoefenaars -- Sociaal recht; Sportrecht -- Vlaanderen