De kracht van wit : verandert de crisis ons leven? - Van Dyck, Fons, 1959- (Leuven : LannooCampus, 2009)
Bespreking van de impact van de economische crisis van 2008 en de wijze waarop die op professioneel, persoonlijk en maatschappelijk vlak kan worden overwonnen.
Keywords: Consumentengedrag; Economische crisis; Internationale economie