Milieuvergunningen : Vlarem I en II e.a. - Flamey, Peter, ....-; Vervoort, Pieter Jan, ....- (Brussel : Larcier, 2009)
Deze nieuwe gecoördineerde tekst van de reglementering van milieuvergunningen met kruisverwijzingen en annotaties vormt zo een uniek en onmisbaar geactualiseerd werkinstrument voor al wie zich een weg moet banen in deze complexe materie: openbare besturen, politiediensten en magistraten, privé-instellingen, bedrijven en hun adviseurs, zoals milieudeskundigen, milieucoördinatoren, milieuauditors, bedrijfsrevisoren, advocaten en iedereen die deze complexe regelgeving moeten kennen en correct moeten toepassen. Een uitgebreide inhoudstafel geeft een duidelijk overzicht van de structuur. De exhaustieve index vereenvoudigt nog de toegang tot dit unieke handige werkinstrument
Besluit van de Vlaamse Regering 12 oktober 2007
Keywords: Milieuvergunningen