Aansprakelijkheidsverzekering - Deferme, Ann, ....- (Gent : Academia press, 2010)
Inhoudsopgave : Deel 1 - De burgerlijke aansprakelijkheid: art. 1382 - 1386bis B.W. 1. Begrippen en soorten aansprakelijkheid 2. Aansprakelijkheid voor eigen fout 3. Kwalitatieve aansprakelijkheid 4. Toepassingen Deel 2 - De B.A. - privé-leven 1. Toepasselijke wetgeving 2. Verzekerde personen en derden 3. Verzekerde risico's 4. Omvang van de vergoeding 5. Toepassingen Deel 3 - Andere aansprakelijkheidsverzekeringen m.b.t. het privé-leven 1. De vrijwilliger en zijn aansprakelijkheidsverzekering 2. B.A.-paard 3. B.A.-jacht 4. B.A.-pleziervaartuigen Bibliografie aansprakelijkheid
Keywords: Aansprakelijkheid; Aansprakelijkheidsverzekering; Verzekeringen