Een tijd voor empathie : wat de natuur ons leert over een betere samenleving - de Waal, F. B. M. (Frans B. M.), 1948-; Houtzager, Guus, 1955- (Amsterdam : Contact, 2017)
Beschouwing over empathie en sociaal gedrag als overlevingsmechanisme in samenlevingen.
Beschouwing over empathie en sociaal gedrag als overlevingsmechanisme in samenlevingen.
Keywords: Empathie