Sociaal handhavingsrecht. - Van Limberghen, Guido, ....-; Rauws, Wilfried, ....-; Deruyck, Filiep, ....-; Waeterinckx, Patrick, 1962-; Rozie, Joëlle, 1974-; Van Eeckhoutte, Willy, 1953-; Bouzoumita, Sammy, ....-; Vanderlinden, Henri Louis, 1892-1983; Salomez, Kristof, ....-; Louckx, Freek, ....-; Ankaert, Eveline, ....-; Put, Johan, ....- (Antwerpen : Maklu., 2010)
Hoofdstuk I. Sociaalrechtelijke misdrijven en hun strafbaarstelling Hoofdstuk II. Daderschap en verantwoordelijkheid voor sociaalrechtelijke misdrijven Hoofdstuk III. Sancties in het sociaal strafrecht Hoofstuk IV. Opsporing van sociaalrechtelijke misdrijven Hoofdstuk V. Uitoefening van de strafvordering en weerslag op de burgerlijke vordering naar aanleiding van sociaalrechtelijke misdrijven Hoofdstuk VI. Administratieve geldboeten in het sociaal handhavingsrecht Hoofdstuk VII. Administratieve rechtshandhaving in het socialezekerheidsrecht
Keywords: Sociaal recht