Journalisten : profiel van een beroepsgroep. - Paulussen, Steve, 1978-; Raeymaeckers, Karin, 1960- (Tielt : LannooCampus, 2010)
1. Journalistenbevragingen: een inleiding 2. De gemiddelde beroepsjournalist in Vlaanderen 3. De opleiding van de Vlaamse beroepsjournalist 4. Werkvoorwaarden in de Vlaamse pers 5. Beroepstevredenheid in de Vlaamse beroepsjournalistiek 6. Bronnen en nieuwe technologieën voor nieuwsgaring 7. De opvattingen van de Vlaamse beroepsjournalist
Raeymaeckers, Karin
Keywords: Journalistiek