Starten als ondernemer. : of hoe een koe een haas vangt - Crijns, Hans, 1952-; Baltussen, Luc, ....- (Leuven : Lannoo, 2010)
Inhoudsopgave : Deel 1: leren van entrepreneurs 1. Over de haas 2. Over de koe 3. Over hoe een koe een haas vangt Deel 2: een onderneming starten van A tot Z (en terug) 4. Beginnen met een goed idee 5. De ontwikkeling van een businessmodel 6. Het businessplan schrijven 7. Op zoek naar financiering
Met Starten als ondernemer willen Hans Crijns en Luc Baltussen je helpen om een weg te banen naar ondernemerschap. Ondernemen is een proces dat je niet in een, maar in meerdere stappen zet. In dit boek lees je de do's en don'ts van ondernemen zodat je tenminste voorbereid bent op de strijd.
Keywords: Social Sciences and Humanities. Management studies, Business Administration, Organizational Science -- Management studies, Business Administration, Organizational Science (General).