Media in beweging : handboek voor de professional. - Musschoot, Iris, ....-; Lombaerts, Bart, ....- (Leuven : LannooCampus, 2010)
- Een unieke blik achter de schermen van de mediasector en een verhelderende synthese van de meest recente ontwikkelingen - Een herwerkte en geactualiseerde versie met het meest recente cijfermateriaal - Hoe gaan journalistieke redacties, marketingdepartementen en commerciële afdelingen om met de constante maatschappelijke en technologische evoluties? - Inclusief interviews met tientallen mediaprofessionals uit diverse toonaangevende bedrijven - Een overzichtelijk naslagwerk voor de professional, een helder gestructureerd handboek voor de student en een aanrader voor iedereen die grip wil krijgen op de veranderende mediasector.
Bevat index
Keywords: Media