Experimentele vaardigheden. : biomedische vaardigheden - Geuens, Eva, ....-; Reyniers, Kathy, ....-; Dewilde, Sylvia, ....-; Moens, Luc, 1954- (Gent : Academia press, 2010)
Dit boek richt zich op alle studenten van universiteit en hogeschool die in aanraking komen met chemische en biomedische practica. Dit deel behandelt de biochemische vaardigheden. De tekst is uitvoerig geïllustreerd met foto's en tekeningen.
2. Biochemische vaardigheden
Keywords: Scheikunde