Edushock : breinoptimizer voor leren in de toekomst - De Boe, Dirk, ....-; Lernout, Bernard, ....-; Sprangers, Pieter, ....- (Leuven : LannooCampus, 2011)
Edushock neemt je mee in een razend leeravontuur. Twintig tweets uit een denkbeeldige toekomst leggen choquerende trends bloot die de wereld de komende jaren drastisch zullen veranderen. Die trends worden geïllustreerd met een fictief toekomstverhaal. Edushock is een zapboek dat oproept tot meer creativiteit en innovatie in het onderwijs. Het is compleet met concrete tips voor leerkrachten, leerlingen en beleidsmakers.
Keywords: Leren; Studievaardigheden