Soepletters - Versyp, Mieke, 1965-; Devos, Isabel, ....-; Tavernier, Julie, ....- (Tielt : Lannoo, 2011)
Het sociaal-literaire project "Soepletters" met kinderen tussen en 10 en 12 jaar uit de Gentse Rabotwijk, was de inspiratiebron. Een jongen raakt zijn zusje kwijt en voelt zich daar verantwoordelijk over. Voor de vormgeving werd gebruik gemaakt van kindertekeningen, illustraties en foto's gemaakt in de wijk. Ondanks de fraaie vormgeving blijft het geheel te duidelijk een projectboek.