International business, not as usual - De Tandem; Dumont, Michel, ....-; Rayp, Glenn, 1962- (Antwerpen : Garant, 2011)
De helft van de gezinnen met een jongere of volwassen zoon of dochter die een beroep doen op ondersteuning van De Tandem vzw, hebben een licht verstandelijke beperking. Deze brochure wil ouders en familieleden helpen om een duidelijker beeld te krijgen van de betekenis van een licht verstandelijke beperking. Ze werd geschreven door thuisbegeleiders van De Tandem vzw in nauwe samenwerking met ouders. De Tandem vzw is een thuisbegeleidingsdienst binnen de provincie Oost-Vlaanderen. De dienst biedt ambulante ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking die in gezinsverband wonen. De centrale opdracht van De Tandem vzw is deze gezinnen of personen zo tijdig mogelijk op te vangen en te begeleiden.
Keywords: Mentaal gehandicapte kinderen -- Thuisbegeleiding