Succesvol met sociale media : efficiënt zakendoen met Facebook, Twitter, LinkedIn ... - Lammertyn, Stefaan, ....- (Brugge : Die Keure, 2011)
Evolutie of revolutie? Technologieën veranderen ons leven drastisch en maken het boeiend, maar soms ook wel lastig. Want bijblijven is vandaag de dag geen evidentie meer. Het gaat verbazend snel vooruit. Met dit boek begeleidt Stefaan Lammertyn jou in de fascinerende en snel veranderende wereld van sociale media. Hij reikt je praktische tips aan en leert je op een efficiënte manier werken met sociale media.
Inhoudsopgave : Hoofdstuk 1: Situering Hoofdstuk 2: Sociale media: door het bos de bomen... Hoofdstuk 3: Waarom als bedrijf die sociale media gebruiken Hoofdstuk 4: Vooroordelen over sociale media Hoofdstuk 5: SMS-plan (Social Media Stappenplan) Hoofdstuk 6: En wat hebben we vandaag geleerd?
Bevat bibliografie, terminologielijst, gereedschapslijst
Keywords: Management; Sociale media; Sociale netwerken -- Internet; Web 2.0.