De conversation company : gebruik de feedback van je klanten nu ook echt : hoe sociale media, bedrijfscultuur en mensen het verschil maken - Van Belleghem, Steven, ....- (Leuven : LannooCampus, 2012)
De afgelopen jaren hebben technologische ontwikkelingen op het gebied van communicatie een gigantische vlucht genomen: mobiel internet, Facebook en Twitter zijn maar enkele van de vele voorbeelden. Om in de markt te blijven - en dan het liefst aan de top - moeten bedrijven hun conversatiepotentieel, zowel richting personeel als richting (potentiële) klanten, zo goed mogelijk benutten. Dit boek beschrijft, door middel van een uiteenzetting van dit conversatiepotentieel, het belang van social media en communicatie met de klant en geeft een stappenplan voor volledige integratie, een handleiding om dit potentieel optimaal te benutten. Ter aanvulling bevat het boek een groot aantal cases en voorbeelden uit de praktijk. De schrijver, die eerder het succesvolle 'De conversation manager' (2010)* schreef, is een bekende naam op het gebied van marketing en strategie.Enkele jaren geleden bestond Twitter niet, had Facebook slechts een paar miljoen gebruikers en was er nog geen sprake van mobiel internet. De wereld is in de voorbije jaren structureel veranderd. Veel bedrijven hebben ondertussen hun eerste stappen in de wereld van de sociale media gezet. Toch slagen ze er nog niet in om hun conversatiepotentieel volledig te benutten. Conversation Manager Steven Van Belleghem reikt een handleiding aan om uw bedrijf om te vormen tot een Conversation Company waar klanten en medewerkers uw potentiële woordvoerders zijn. Aan de basis ligt een open, authentieke en positieve bedrijfscultuur.
The conversation company : boost your business through culture, people and social media. - London : Kogan Page, 2012
Keywords: Marketingcommunicatie