Sub rosa : geïnspireerd toekomstkijken. - Konings, Herman, 1964- (Tielt : Lannoo, 2011)
Over social not-working, beautification, 361°-persoonlijkheden en andere nieuwe trends. Herman Konings is een van de meest gewaardeerde n professionele trendwatchers van de Lage Landen. Hij spreekt jaarlijks voor tientallen bedrijven, organisaties en opleidingen. In een wereld die sneller verandert dan ooit is genspireerd toekomstkijken een kernactiviteit voor elke marketeer en iedereen die in onze samenleving genteresseerd is. Maar veel trends zijn nog verborgen, 'sub rosa'. Konings gebruikt het beeld van de roos en het letterwoord rosa om de nieuwe trends origineel te laten ontluiken: onze wereld wordt Radicaal, Openhartig, Samenhorig en Aanstekelijk.
Keywords: Toekomstvisies; Trends; Trendwatchers