Erven en schenken : maximaal optimaliseren - Nijs, Paul, ....-; VanRyckeghem, Peter, ....-; Vossen, Liesbeth, ....- (Leuven : Indicator, 2011)
Dit boek geeft u het antwoord op de vraag die iedereen zich weleens stelt: wat gebeurt er met mijn vermogen de dag dat ik overlijd? Het geeft u een helder antwoord op alle vragen over: > erven & schenken als gehuwden > erven & schenken als samenwonenden > wie erft wat: het erfrecht > de Vlaamse successierechten > successieplanning: zo weinig mogelijk naar de fiscus Met behulp van praktische voorbeelden kunt u: > uw zaken zelf regelen of in gang zetten > de juiste vragen stellen aan uw notaris, bankier, accountant, advocaat, ... Met dit boek start u vandaag al aan een goede successieplanning voor de toekomst waar iedereen tevreden mee is.
Keywords: Erfrecht -- België; Huwelijksvermogensrecht; Samenwonen -- Wetgeving; Schenkingen; Sucessierechten -- Vlaanderen