Handelingsgericht werken op school : samen met leerkracht, ouders en kind aan de slag. - Pameijer, Noëlle K., 1959-; Van Beukering, J. T. E. (Tanja), ....-; Schulpen, Yolande, ....-; Van de Veire, Hugo, ....-; Juchtmans, Danny, 1964- (Leuven : Acco, 2007)
Dit boek beschrijft helder en stapsgewijs hoe een zorgbegeleider handelingsgericht kan werken. Richtlijnen voor constructief communiceren met de leerkracht, de ouders en het kind komen aan bod, evenals het observeren van de aanpak van de leerkracht en het gezamenlijk maken van een handelingsplan. Ook de rol van de zorgbegeleider binnen het zorgcontinuüm wordt belicht. Een implementatiestrategie wordt voorgesteld. Al deze thema's worden geïllustreerd met vele voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de interne zorgbegeleider
Bevat literatuurlijst
Herkomst: Ex libris Marc Maes