Topografische atlas België. - Institut géographique national (Bruxelles); Nationaal geografisch instituut (Brussel) (Tielt : Lannoo, 2002)
De cartografie die in dit boek gebruikt wordt verwierf in 2001 de prijs van de beste topografische kaarten ter wereld, uit handen van de International Cartographic Association. De echte stafkaarten bieden een overvloed aan uiterst precieze informatie: van autosnelwegen tot paden, beekjes, boomgaarden, hoogtelijnen en zelfs de exacte locatie van huizen... Voor het eerst in atlasvorm: de gloednieuwe, digitale 1:50.000-cartografie (1 cm = 500 m) van het Nationaal Geografisch Instituut van België.
Includes index.
Relief shown by contours and spot heights.
Dutch and French.
Keywords: Belgium -- Maps, Topographic; België -- Aardrijkskunde -- Atlassen