De 360°-werknemer : de nieuwe arbeidscultuur en de eindeloze concurrentie - Blommaert, Jan, 1961-2021; Mutsaers, Paul, ....-; Siebers, Hans, ....- (Berchem : Drukkerij EPO, 2012)
De relatie van de mens tot arbeid is de afgelopen decennia wezenlijk veranderd, met als hoogtepunt de invoering van flexicurity.