Lexique de base du journalisme et de l'actualité - Gillet, Leon, ....-; Luyten, Brigitte, ....- (Gent : Academia Press, 2008)
Basiswoordenschat Frans-Nederlands en een alfabetische woordenlijst Nederlands-Frans
Keywords: Frans -- Woordenboeken; Woordenboek -- Journalistiek