Strax : jeugdwerk verkent de toekomst. - Van Bouchaute, Bart, 1962-; Van de Walle, Inge, ....-; Verbist, Dirk, ....- (Leuven : Garant, 2001)
I. SITUERING VAN HET JEUGDWERK- Historisch-pedagogische schets : ooievaars en bloemkolen- Een terreinverkenning van het jeugdwerk : even in de hoek plassen- Jeugdwerkbeleid : van lokaal tot internationaal : de Vlaamse overheid als partner en promotor- Jeugdwerk in een internationale context : het eigen gelijk voorbijII. UITDAGINGEN VOOR HET JEUGDWERK- Jeugd en jeugdwerk in een vergrijzende samenleving- Jeugdwerk vanuit een pedagogische invalshoek- Jeugdwerk in een participatiedemocratie- Jeugdwerk in een kennismaatschappij- Jongeren + jeugdwerk, kunst + cultuur- Jeugdwerk in een verstedelijkt Vlaanderen- Jeugdwerk en de multiculturele samenleving- Jeugdwerk in een levensbeschouwelijke supermarkt
Keywords: Jeugdwerk