Digitaal communiceren. - Van Driel, Hans, 1952- (Amsterdam : Boom, 2001)
1. Een veranderend medialandschap 2. Nieuwe media 3. Een communicatiemodel 4. Communiceren via Internet 5. Documenten op het Web 6. Websiteanalyse 7. Gebruikersonderzoek
Keywords: Digitale communicatie; Internet ( computernetwerken ) -- Teksten voor websites -- Nederlandse taal; Internet -- Gebruikersonderzoek; Internet; Teksten op beeldscherm; Webdesign; Websites -- Ontwerp