Pak van mijn hart : wegwijs in de psychotherapie. - De Fever, Frank, 1944- (Antwerpen : Houtekiet, 2000)
Wanneer in therapie? Psychoanalytische psychotherapie Cliëntgerichte gesprekstherapie Gedragstherapie Relatie- en gezinstherapie Gestalttherapie Transactionele analyse Neurolinguïstische programmering Hypnotherapie Keuze van de therapie Keuze van de therapeut Duur en honoraria
Keywords: Gedragstherapie; Gesprekstherapie; Gestalttherapie; Gezinstherapie; Psychotherapie; Transactionele analyse