Presentatie voor de burger : een grondwet voor Europa, grondwet aangenomen door de staatshoofden en regeringsleiders. (Luxemburg : Bureau voor officiële publicaties der Europese Gemeenschappen, 2004)
Inhoud: 1. Ontstaan en ontwikkeling van de Grondwet 2. Hoe ziet de Grondwet er uit? 3. Een grondwet voor de Europese burgers 4. De Instelling in dienst van het Europese project 5. De actiemiddelen van de Unie 6. Het externe optreden van de Unie 7. Een ruimte van vrijheid, veiligheid en rechtvaardigheid 8. De anderen beleidsterreinen vand e Unie: nieuwe elementen in de Grondwet 9. Inwerkingtreding en herziening van de Grondwet
Keywords: EU; Europa