Architecture now! 3 - Jodidio, Philip, 1954- (Köln : Taschen, 2004)
Bevat werk van volgende architecten: Abe, Acconci, Adjaye, Aisslinger, Aoki, Asymptote, Ban, Behnisch, Behnisch & Partner, Calatrava, Cook/Fournier, Coop Himmelb(l)au, Deaton, Decoi, Denari, Diller + Scofidio, Eliasson, Ellis Williams, Endoh and Ikeda, Erockson, Foa, Gautrand, Gehry, Gigon/Guyer, Godsell, Gorlin, Gould, Evans, Hadid, Herzog & De Meuron, Isozaki, Ito, Jantzen, Jones, Kanner, Kapoor, Koolhaas/Oma, Kuma, Libeskind, Lynn/Form, Maki, Maltzan, Meier, Meyer en van Schooten, Niemeyer, Nouvel, Nox, Office of Mobile Design, Perrault, Plexus R+D, Postel, Propeller Z, Rolinet, Saunders & Wilhelmsen, Sobek, Souto De Moura, Starck, Tasa, Wilmotte, Yeang, Yoh, Yoneda, Zapata en Van Zuuk
Infosteel
Bevat teksten in het Engels, Duits en Frans.
Keywords: Architects -- 20th century; Architects -- 21st century; Architecture -- 20th century; Architecture -- 21st century; Architectuur -- Geschiedenis -- 20ste eeuw; Architectuur -- 1990-.