Regeltechniek voor technici. - Nise, Norman S, ....- (Den Haag : Academic Service, 2005)
1 Inleiding - 2 Modelleren in het frequentiedomein - 3 Modelleren in het tijdsdomein - 4 Tijdsresponsie - 5 Reductie van meerdere subsystemen - 6 Stabiliteit - 7 Statische fouten - 8 Poolbaantechnieken - 9 Ontwerp via poolbaan - 10 Frequentieresponstechnieken - 11 Ontwerp via frequentieresponsie - 12 Ontwerpen via toestandsvorm - 13 Digitale controlesystemen - Bijlagen
Keywords: Regeltechnieken