Handboek bijzondere orthopedagogiek. - Broekaert, Eric, 1951-; Machelart, Yves, ....-; Sorée, Viviane, ....-; Van Hove, Geert, 1957-; van Loon, Jos, 1954-; Verhaeghe, Geert, ....-; van de Weghe, Karline, ....- (Antwerpen : Garant, 2005)
Inhoudsopgave Personen met een verstandelijke beperking Personen met een fysieke handicap Personen met een auditieve handicap Personen met een visuele handicap Personen met gedragsstoornissen Drughulpverlening.
FDO
Keywords: Gedragsstoornissen; Gehandicapten; Mentaal gehandicapten -- Integratie; Mentaal gehandicapten; Orthopedagogiek; Slechthorenden; Visueel gehandicapten