Van Dale elftalig woordenboek : praktische woordenschat in elf talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Pools, Tsjechisch, Hongaars. (Utrecht : Van Dale Lexicografie, 2007)
Dit handzame woordenboek bevat een actuele basiswoordenschat in de 11 belangrijkste Europese talen. Dit praktische naslagwerk bevat één alfabetische lijst voor alle talen. Dat heeft als voordeel dat men bij het opzoeken nooit hoeft na te denken waar een bepaald woord opgezocht moet worden. Het werkt volkomen intuïtief. De vertalingen bij de trefwoorden worden in een zeer overzichtelijke matrix gegeven. Dit woordenboek is ideaal voor iedereen die, voor het werk of gewoon thuis, snel de vertaling nodig heeft van een veelvoorkomend woord. En dat in elf talen.
Keywords: Duitse taal -- Woordenboeken; Engelse taal -- Woordenboeken; Franse taal -- Woordenboeken; Hongaarse taal -- Woordenboeken; Italiaanse taal -- Woordenboeken; Nederlandse taal -- Woordenboeken; Poolse taal -- Woordenboeken; Portugese taal -- Woordenboeken; Spaanse taal -- Woordenboeken; Tsjechische taal -- Woordenboeken; Zweedse taal -- Woordenboeken